DESPRE NOI SI CHIP-TUNING

Procesul de chip-tuning se refera la modificarea soft-ului masinii dumneavoastra in vederea cresterii puterii motorului si a eficientizarii consumului.

_______________________________________________________________________________

Acest proces se poate face prin una din cele doua modalitati (in functie de modelul masinii dumneavoastra), fie direct prin mufa OBD, fie prin scoaterea ECU-ului (calculatorul motorului) si realizarea citirii si a scrierii direct prin conectarea la acesta printr-o modalitate specifica, folosind aparatura autorizata de la producatorul Flashtec SA.

Modificarea soft-ului original al masinii dumneavoastra se realizeaza de inginerii companiei cu care colaboram, si anume ATM Chip-tuning, companie ce isi are sediul in Olanda si isi desfasoara activitatea inca din anul 2008, fiind specializata in modificarea soft-urilor auto.

CMD Flash OBD + Boot

Pentru ca ne dorim ca fiecare resoftare sa fie facuta la cel mai inalt nivel de calitate, la PlusPerformance folosim numai aparatura de calitate!
_______________________________________________________________________________

Va prezentam astfel, o parte din aparatura folosita in activitatea noastra:

CMD (www.flashtec.ch) este unul dintre cele mai bune si mai sigure aparate de resoftare de pe piata. Cu ajutorul acestuia, putem resofta o buna parte din autovehiculele existente direct prin interfata de diagnoza OBD a masinii. Totusi, in cazurile in care acestea nu se pot resofta prin interfata OBD, avem la dispozitie aparatura necesara pentru resoftare prin conectarea directa pe ECU-ul masinii.